Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης, αποφάσισαν από κοινού να πάρουν διαζύγιο με επίσημη αιτία τις «αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Δυόμισι χρόνια μετά τον γάμο τους στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη και του συζύγου της, Νίκου Τσάκου, στο Λαγονήσι, όλα δείχνουν πως ο γάμος της 35χρονης παρουσιάστριας βαδίζει προς το τέλος τoυ.

Ολα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του yupiii που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον τους που δηλώνει «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο έφεραν τη φθορά στη σχέση τους».

Η συγκεκριμένη είδηση, την οποία ακόμη δεν έχει διαψεύσει κανείς από τους ενδιαφερόμενους επίσημα, (σ.σ. ενώ και το ίδιο το δημοσίευμα έχει ένα ερωτηματικό στον τίτλο, σε αντίθεση με αυτόν του Star που το επικαλείται) έκανε πολλούς να ανατρέξουν σε προηγούμενες δηλώσεις της Καγιά.

Όπως αυτή που μιλούσε για την απόφαση τους να αναβάλουν το να κάνουν ένα παιδί «Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για ένα παιδί. Είναι κοινή μας απόφαση, όχι κάτι που σας το λέω μόνο εγώ. Κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του τρόπο, τη δική του ιστορία και ρουτίνα».

Ενώ τον Φεβρουάριο στο Πρωινό Mou είχε επίσης δηλώσει σχετικά με την σχέση της «Έχει αλλάξει η σχέση μας με τον Νίκο. Πιστεύω πολύ στην αγάπη και πως τα νικάει όλα. Ξεκινήσαμε σαν δύο παιδιά που δεν θέλανε ευθύνες, δεν θέλαμε να ακούμε για γάμους. Θέλαμε μόνο να περνάμε ωραία. Περάσαμε σε μια άλλη φάση, που ήταν πιο πολύ του σπιτιού, το να μείνουμε ή να μην μείνουμε μαζί. Μετά μείναμε και το συνηθίσαμε. Περίεργο, αλλά συνηθίσαμε. Παντρευτήκαμε τελικά μετά από τέσσερα χρόνια. Πιστεύαμε πως ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια, μετά αλλάξαμε γνώμη. Οικογένεια, εννοώ, και ένα παιδί, γιατί οι δυο μας ήδη είμαστε οικογένεια. Πλέον έχουμε περάσει σε μια φάση που δουλεύουμε και οι δυο πολύ. Η σχέση έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν λέει αλήθεια».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook