Διαρκής ενημέρωση

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός των ΤΑΕ Χανίων, περίπου 45 ετών, αυτοκτόνησε στρέφοντας το υπηρεσιακό του όπλο εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος είχε οικογένεια, αυτοπυροβολήθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου Χανίων, έξω από το νεκροτομείο του Ιδρύματος στο χώρο αναμονής.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημειίωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του.

Μαρτυρίες του Flashnews.gr από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε θεαθεί λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στους χώρους του Νοσοκομείου βέβαια αυτή η πληροφορία ελέγχεται, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο αστυνομικός αυτοκτόνησε μεταξύ 6:30 και 7:00.

Επίσης πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δεν είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο ως επισκέπτης ή ασθενής αλλά είχε διαλέξει αυτό το χώρο για να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Αξίζει να θυμίσουμε οτι στο παρελθόν και άλλοι  αυτόχειρες (τουλάχιστον 3 περιπτώσεις) είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο και είχαν κόψει το νήμα της ζωής τους στο χώρο του Ιδρύματος.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή το εγκληματολογικό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και ιατροδικαστής.

Οι συνάδελφοί του είναι συντετριμένοι, η τοπική ΕΛΑΣ έχει παγώσει ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στο απονενοημένο δεν έχουν διευκρινιστεί.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook