Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο πελάτη ενός σούπερ μάρκετ κρεάτων στην περιοχή Γαϊτάνι της Ζακύνθου, όταν προσπάθησε να εμποδίσει έναν ένοπλο κουκουλοφόρο να αρπάξει τις εισπράξεις από το ταμείο. Ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τραυματίζοντάς τον στο πόδι, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Ο κακοποιός κατάφερε να ολοκληρώσει την ληστεία, αρπάζοντας περίπου 1.000 ευρώ από το κατάστημα και στη συνέχεια βγήκε τρέχοντας έξω, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Ασφάλεια Ζακύνθου, δεν εντοπίστηκαν.

Στο Καρπενήσι, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που εδώ και καιρό έκαναν διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες της περιοχής, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους. Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς κατοίκους της περιοχής, στις κατοικίες δυο εκ των οποίων βρέθηκαν δεκάδες χρυσαφικά, ρολόγια, ηλεκτρικά είδη, γεωργικά μηχανήματα και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν τους δύο συνεργούς τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook