Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος αν και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε στον Πλατανιά τελικά έγινε \”κάτοικος\” Ριζούπολης.
Ο 23χρονος ακραίος μπακ (22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (16/06) και πλέον ο Πλατανιάς βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Την τελευταία στιγμή πάντως προέκυψε \”ναυάγιο\” στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του \”Άρτζι\”.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αργυρόπουλου. O 23χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά.»

Ζουμπουλάκης για αντί-Αργυρόπουλος

Το όνομα του Άγγελου Ζουμπουλάκη είναι στο προσκήνιο για το δεξί άκρο της άμυνας του Πλατανιά. Ο 24χρονος ακραίος μπακ-χαφ έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, με την οποία είχε 18 συμμετοχές στη Super League. Το γεγονός ότι \”χάλασε\” η μεταγραφή του στον Πανιώνιο ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις φήμες περί συμφωνίας με τους \”ερυθρόλευκους\”.
Είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου 1989 και το πρώτο του συμβόλαιο το υπέγραψε στον Ατρόμητο Αθηνών, στον οποίο άνηκε έως και το 2011. Το διάστημα αυτό είχε δοθεί δανεικός δυο σεζόν στην Καλλιθέα και μία στο Θρασύβουλο. Στην Κέρκυρα \”μετακόμισε\” την περσινή σεζόν.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook