Αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους προσέφεραν τρείς ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Ρέθυμνο, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Συγκεκριμένα, στην διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ρεθύμνου απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε η προσφορά αλκοολούχων ποτών σε έξι ανήλικους.

Όπως τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.

Επίσης συνελήφθησαν, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, 31χρονος ημεδαπός και δύο ημεδαπές (19 και 25 ετών) αντίστοιχα, ως υπεύθυνοι δύο καταστημάτων για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων, για την παράνομη διεξαγωγή τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων, αστυνομικοί ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν ελέγχους, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι, σε δύο καταστήματα, οι συλληφθέντες ως υπεύθυνοι των καταστημάτων, είχαν επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία 20 ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με ανάλογους κερματοδέκτες και σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια κατάλληλης πιστοποίησης παιγνίων από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε, συνολικά και στα δύο καταστήματα, το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα οκτώ (858) ευρώ.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook