Τριάντα περίπου άτομα συμμετείχαν σε πορεία που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή την Κυριακή στους έρημους και άδειους δρόμους της πόλης των Χανίων, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα απο την Χρυσή Αυγή Κρήτης.

Πάντως στο σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα της αναφέρονται τα εξής :

\”Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Επίσης ολοκληρώθηκε και η παγκρήτια συνδιάσκεψη των Τοπικών Οργανώσεων και Πυρήνων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη με τις ομιλίες των συναγωνιστών Κτιστάκη Παύλου μέλους της Κ.Ε (ο οποίος μετάφερε και το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής), Καρεφυλλάκη Σταύρου μέλους της Κ.Ε και περιφερειάρχη Κρήτης, Πατεράκη Οδυσσέα γραμματέα της Τ.Ο Ηρακλείου και Λυραντωνάκη Πέτρου πυρηνάρχη Ρεθύμνου.

\"\"

Είναι η 2η πορεία που πραγματοποιείται στην Κρήτη τα τελευταία 24άωρα αφού προηγήθηκε πορεία και στο Ηράκλειο την περασμένη Τετάρτη. Οι Κρήτες Χρυσαυγίτες ενωμένοι, αγωνίζονται ασταμάτητα για μια Πατρίδα ελεύθερη για μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

\"\"

Η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και στην Κρήτη είναι αναμφισβήτητη και όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να «μειώσουν» τους αγώνες των κρητικών συναγωνιστών για «προσωπικούς λόγους», εκτίθενται ανεπανόρθωτα μιας και η πραγματικότητα δείχνει την πικρή γι’ αυτούς αλήθεια…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook