Τα περιστέρια που ίπτανται στο Αθηναικό \”τρίγωνο\” μεταξύ των οδών Συγγρού (ΝΔ) – Ιπποκράτους (ΠΑΣΟΚ) και Αγ.Κωνσταντίνου (ΔΗΜΑΡ), βλέπουν και κυρίως ακούν πολλά, καθώς έχουν την δυνατότητα να κάθονται στα ανοιχτά παράθυρα χωρίς να τα διώχνουν.

Ένα απο αυτά λοιπόν, μου μετέφερε κάποιες κουβέντες που άκουσε σήμερα πουρνό-πουρνό και οι οποίες αφορούσαν συζητήσεις για το τι θα κάνουν απόψε οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί (Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης).

Πρώτα απόλα, άκουσε κάποιους να λένε ότι δεν πρέπει να γίνει απόψε η συνάντηση των τριών, καθώς είναι σε εκκρεμμότητα η απόφαση του ΣτΕ για την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ που αναμένεται να εκδοθεί αύριο Τρίτη.

Έτσι, οτιδήποτε και να πουν οι τρείς μπορεί να βγεί άκυρο απο το ΣτΕ. Εκτός εαν μαζευτούν για απογευματινό καφέ με κουλουράκι και βγούν να πουν πως θα περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ.

Όμως, το περιστέρι μου, άκουσε πολλές φορές και ένα όνομα που φαινομενικά δεν \”κολλάει\” με την τρέχουσα επικαιρότητα καθώς βρίσκεται εκτός επικαιρότητας εδώ και καιρό.

Και το όνομα αυτό είναι της Ντόρας της Μπακογιάννη.

Προσπαθώντας να καταλάβει που \”κολλάει\”, άκουσε κουβέντες για \”απαράδεκτες δηλώσεις\”, για \”βαθειά ρήξη\”, για \”αγεφύρωτο χάσμα\” και για…

\”πάση θυσία αποφυγή πρόωρων εκλογών ακόμη και εαν χρειαστεί να αλλάξει ο επικεφαλής της κυβέρνησης, παραδίδοντας ο ίδιος την σκυτάλη σε ένα πρόσωπο που έχει μείνει εκτός της κυβερνητικής τριβής διατηρώντας τις απόψεις για ριζική μεταρρύθμιση του κράτους\”.

Λέτε να άκουσε καλά το περιστεράκι;

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook