Στο πένθος έχει βυθιστεί η ΕΛ.ΑΣ μετά την δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος από τις σφαίρες του αδίστακτου Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μάριο Κόλα.

Ο 37χρονος Γιώργος Ανδριτσόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Δίστομο μετά από ένεδρα που έστησε η συμμορία του Κόλα, είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ η γυναίκα του είναι 8 μηνών έγκυος στο τρίτο του παιδί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας, έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια έρευνας για τον εντοπισμό της συμμορίας των κακοποιών, οι αστυνομικοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα η οποία αποτελούνταν από τρία άτομα, έπεσε σε ενέδρα από την συμμορία του Κόλα και παραδόθηκε, με τους κακοποιούς να παίρνουν όλο τον εξοπλισμό τους, καθώς και το αυτοκίνητο τους. Τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο, οι κακοποιοί είδαν και την δεύτερη ομάδα των δύο αστυνομικών στην οποία ήταν ο Ανδριτσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί που είχαν παραδοθεί φώναξαν στους συναδέλφους τους ότι πρόκειται για ενέδρα όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο Κόλα όπως αναφέρεται άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 37χρονο υπαρχιφύλακα στον μηρό.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook