Η επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στη μουσική σκηνή, μετά από 4 χρόνια, είναι πλέον γεγονός.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής επιστρέφει σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα, για πρώτη φορά, με 7 καλοκαιρινές συναυλίες.

Στην Κρήτη, θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε μέσα από τη συναυλία που θα δώσει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 21:30.

Ο Πασχάλης Τερζής είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών. Κορυφαίος της σύγχρονης εποχής στέκεται ισάξια δίπλα στα διαχρονικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η χαρισματική φωνή του, η ποιότητα των τραγουδιών του και η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.

Στα 35 χρόνια της πλούσιας καριέρας του στο ελληνικό τραγούδι, με 10 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους και με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Πασχάλης Τερζής με τη γλυκιά μελαγχολία στο βλέμμα, αλλά και με τον καημό που κρύβουν τα τραγούδια του, αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση και μας ξεσηκώνει να τραγουδάμε δυνατά και να διασκεδάζουμε.

Πέρα όμως από τις πωλήσεις των δίσκων του και την απήχηση των τραγουδιών του ο Πασχάλης Τερζής αγαπήθηκε από το κοινό για τη μεστή και επιβλητική παρουσία του επί σκηνής.

1 Ιουλίου – Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο
Τιμή εισιτηρίου:15 €
Ώρα έναρξης: 21:30

 

Προπώληση εισιτηρίων:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, οδός 1821, Αρ. 10, 2810 227500, Ηράκλειο

ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ TOP, 5ης Μεραρχίας 13, Άγιος Νικόλαος

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΑΚΑΤΗ, Λεωφόρος Κουντουριώτη 46, Ρέθυμνο

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook