Ο Παντελής Ευθυμάκης εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος του Αστέρα Χαλέπας μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές της Γ' ΕΠΣΧ ανακοίνωσαν ότι τη θέση του Αντώνη Βαρουξάκη  - που δήλωσε παραίτηση για προσωπικούς λόγους -  στην τεχνική ηγεσία θα καλύψει ο Θανάσης Ζούμπας. Ο ίδιος θα πλαισιωθεί στην Ακαδημία του συλλόγου από τους Οδυσσέα Μηλιάδη και Νίκο Κυπραίο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

"1.    Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτό προέκυψε μετά από την Γ.Σ. είναι η εξής:
Πρόεδρος:  Παντελής Ευθυμάκης, Α΄Αντιπρόεδρος:   Χρήστος Σκαράκης  Β΄Αντιπρόεδρος :  Στέλιος Μπικουβαράκης, Γ.Γραμματέας:  Κώστας Τσουβαλάς  Ταμίας:  Γιώργος Ασβεστάς , Μέλη Γιώργος Πιπεράκης , Γιώργος Ανδρονικάκης, Μάρκος Μπερβανάκης, Γιάννης Κογχυλάκης, Γιάννης Σπανουδάκης
2.    Το Δ.Σ. του Αστέρα Χαλέπας σεβόμενο τους προσωπικούς λόγους του κου Αντώνη Βαρουξάκη αποδέχεται  την παραίτησή του και  τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ανασύσταση και λειτουργία των ακαδημιών της ομάδας  αλλά και την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος  της Γ΄ΕΠΣΧ . H πόρτα του σωματείου θα είναι πάντα ανοικτή στο μέλλον για τον κο Αντώνη Βαρουξάκη.
3.    Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής διεύθυνσης του Συλλόγου στον προπονητή κο  Θανάση Ζούμπα ο οποίος αναλαμβάνει  παράλληλα  την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας. Ο κος Ζούμπας είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A  .Συνεργάτες του στις ακαδημίες της ομάδας  θα είναι οι επίσης οι διπλωματούχοι  προπονητές κκ Οδυσσέας Μηλιάδης (UEFA A ) και  Νίκος Κυπραίος (UEFA B)         
4.    Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκαν  επιτροπές  εποπτείας και υποστήριξης των επί μέρους λειτουργιών του σωματείου απαρτιζόμενες από μέλη του Δ.Σ.
·    Επιτροπή Ακαδημιών. 
·    Επιτροπή Προβολής , επικοινωνίας, οικονομικών. 
·    Επιτροπή ανδρικής ομάδας
·    Επιτροπή Γηπέδου Χαλέπας
5.    Αποφασίστηκε  η παρουσία συνεργάτη ιατρού κατά την διάρκεια των προπονήσεων των ακαδημιών καθ’ όλη την  ποδοσφαιρική περίοδο."Λευτέρης Αντωνακάκης