Παρά το γεγονός ότι ο ΑΟΧ πάει «λειψός» στο παιχνίδι του Πύργου με τον Πανηλειακό και με πολλές βασικές απουσίες, στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα μιας και στόχος είναι η ομάδα να κλείσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές αυτό υποστήριξε και ο προπονητής των «μπλε», Γιώργος Προμπονάς, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου  προς τους δημοσιογράφους.

 

Η όλη διαδικασία δεν κράτησε και πολύ αφού δεν υπήρχαν αρκετά θέματα για συζήτηση αλλά πλανιόταν συγχρόνως και το πρόβλημα με το Ε.Σ. Χανίων, το οποίο όμως λύθηκε λίγες ώρες αργότερα με πρωτοβουλία, του Βαγγέλη Προκοπάκη που είναι εκπρόσωπος του μεγάλου χρηματοδότη της ομάδας της «Jet Oil».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ναξιώτης προπονητής του ΑΟΧ:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για έμας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην έδρα της. Χαρακτηριστικό ότι έχει μόλις μια ήττα εκεί, από το Βύζαντα, πριν δύο αγωνιστικές. Εμείς, αν και δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θα παίξουμε για την ιστορία μας και το γόητρο μας, επιδιώκοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. θα δοκιμάσουμε και κάποια παιδιά που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής». 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook