Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες δύο ημέρες το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην οδό Μπιζανίου 22, στο Αγρίνιο, βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων μια ρουκέτα εκπαιδευτικού τύπου.

Το μυστήριο μεγαλώνει, καθώς το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται πολύ κοντά στο διαμέρισμα-«γιάφκα» που είχαν ενοικιάσει τα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν το τελευταίο διάστημα είχε κλαπεί πολεμικό υλικό από ελληνικό στρατόπεδο. Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ διακριτικά παρακολουθεί η Αντιτρομοκρατική.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Ένας διερχόμενος πολίτης είδε ένα ύποπτο αντικείμενο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μπιζανίου. Πλησιάζοντας, διαπίστωσε πως ήταν ρουκέτα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν ισχυρές δυνάμεις, ενώ ειδικοί πυροτεχνουργοί πήραν τη ρουκέτα και την οδήγησαν στα εργαστήρια της Ασφάλειας για περαιτέρω εξέταση. Αρχικά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σκέφτηκαν πως η υπόθεση της ρουκέτας του Αγρινίου έχει να κάνει με την εγχώρια τρομοκρατία, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook