Την τελευταία συνάντηση πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Ιουνίου η παρέα της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου, με τη διακεκριμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Ευδοκία Σκορδαλά -Κακατσάκη.

Το βιβλίο που διάβασαν τα παιδιά και μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, γραμμένο από την ίδια τη συγγραφέα, έχει τίτλο: «Με λένε Ελπίδα».

Εξάλλου και η υπεύθυνη Σχολική Σύμβουλος κα Αθηνά Ντούλια της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας, συνάντησε τους μαθητές της Δ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας, που συνοδευόταν από το δάσκαλό τους κ. Αντώνη Φουντουλάκη.

Συμμετείχαν στην ανάγνωση του βιβλίου \”Η νόνα η χελώνα\” της Λότης Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου και στη συνέχεια ασχοληθήκαν δημιουργικά με ζωγραφική και διακόσμηση κάτω από την φροντίδα της κα Ντούλια και του δασκάλου τους.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, ευχαριστεί θερμά την κα Κακατσάκη και τη κα Ντούλια, που στήριξαν το πρόγραμμα των Παιδικών Λεσχών Ανάγνωσης των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας, χάρισαν όμορφες δημιουργικές ώρες ανάγνωσης στα παιδιά, γνώρισαν βιβλία και συζήτησαν γι αυτά, ώστε η ανάγνωση να γίνει συνήθεια και μέρος της καθημερινότητας τους.

Με αυτόν τον τρόπο, θα επιζητούν τη συντροφιά του βιβλίου από δική τους επιλογή και ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook