Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά έκανε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, που αποτέλεσε την πρώτη \”ηχηρή\” μεταγραφή και τη 2η – τότε – μετά τον Ντεντάκη.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για τα όσα δήλωσε ο 30χρονος επιτελικός μέσος:
«Ο Πλατανιάς είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα με φιλοδοξίες και στη νέα προσπάθεια που κάνει θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι», τόνισε -μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων- ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, μετά από δέκα συνεχή χρόνια στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου, επεσήμανε, απαντώντας σε ερώτηση για τους στόχους του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο, ότι «κατά την προσωπική μου άποψη ο βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, ούτως ώστε ό,τι καλό ή άσχημο έρθει στην αρχή του πρωταθλήματος να το αντιμετώπισουμε με χαμηλούς τόνους. Αν το καταφέρουμε αυτό, αν, δηλαδή, έχουμε ομαδικό πνεύμα, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται καθένας από εμάς να δουλέψει σκληρά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να συνεργαστεί με την ομάδα του Πλατανιά, ο Φανούρης Γουνδουλάκης σημείωσε ότι «σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης και από τον προπονητή και από τον πρόεδρο. Και οι δύο μού είπαν ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Επειδή έχω κι εγώ φιλοδοξίες θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στη νέα προσπάθεια του Πλατανιά».
Ερωτηθείς τι γνώριζε για τον Πλατανιά πριν την έναρξη της συνεργασίας του με τη Χανιώτικη ομάδα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης ανέφερε ότι «από συζητήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου γνώριζα ότι είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Αγωνιστικά, μου είχε κάνει εντύπωση ότι κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο», κατέληξε ο 30χρονος μέσος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook