Τουρνουά για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1999-2000 και 2001-2002 διοργανώνει το σαββατοκύριακο στη Σούδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το blog της Ακαδημίας http://www.arissoudas.blogspot.gr/ καθώς και το ρεπορτάζ για την ετήσια εκδήλωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα (17/06):

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003-2004, που διοργανώνει το ARENA FC, το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουνίου 2013 θα συμμετάσχει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, μαζί με τις ομάδες ARENA Ιωνία 2000, Πακακρωτηριακός, και Lido Soccer Ηρακλείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

(Την προκήρυξη του τουρνουά μπορείτε να την κατεβάσετε από το σύνδεσμο : Προκήρυξη Τουρνουά)

\"\"\"\"

Η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Ολοκλήρωση της σεζόν 2012-13 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, που το βράδυ της Δευτέρας 17/6/2013 διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση της, στο γήπεδο της Σούδας.

Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον προπονητή Βασ. Βασιλειάδης ο οποίος αποχωρεί από την Ακαδημία και τα Χανιά για οικογενειακούς λόγους, στον φροντιστή του γηπέδου Δημ. Πισσαδάκη για την πολυετή προσφορά του καθώς και στο Λύκειο Σούδας για την διάκριση που πέτυχε στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, ως πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους χορηγούς, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τα δώρα τους, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Από την Ακαδημία ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργεί καλοκαιρινό τμήμα από 20/6 έως 23/7/2013 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19:30 – 21:00.

Η έναρξη της νέας σεζόν έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 9/9/2013.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
\"\"
Βράβευση του Λυκείου Σούδας με απονομή πλακέτας στην διευθύντρια του σχολείου
\"\"
Βράβευση του Λυκείου Σούδας με απονομή πλακέτας στην διευθύντρια του σχολείου

\"\"

\"\"
Βράβευση του προπονητή Β.Βασιλειάδη
\"\"
Βράβευση του φροντιστή του γηπέδου Δ.Πισσαδάκη
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook