Ο Α.Ο. Χανιά ανακοίνωσε ότι θα εφαρμοστεί αυστηρά έλεγχος γνησιότητας των καρτών διαρκείας, των απλών εισιτηρίων αλλά και των προσκλήσεων κατά την είσοδο των φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο Περιβολίων.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ ΑΟΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα εφαρμοσθεί αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης της γνησιότητας τόσο των καρτών διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων και των προσκλήσεων κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ώστε να αποκλείεται οποιαδήποτε περίπτωση πώλησης πλαστών καρτών διαρκείας και εισιτηρίων αντίστοιχα και χρήσης αυτών.Για τις κάρτες και τα απλά εισιτήρια θα γίνεται πριν από κάθε αγώνα και κατά την είσοδο των φιλάθλων έλεγχος μη εισόδου έτερης κάρτας ή εισιτηρίου για την ίδια θέση και σειρά καθώς και έλεγχος γ ν η σ ι ό τ η τ α ς  με ειδικά μηχανηματα που προμηθεύθηκε η ΠΑΕ και θα τοποθετηθουν στις θύρες του Δημοτικού Γηπέδου.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους εκατοντάδες φιλάθλους του ΑΟΧ που προσήλθαν στα γραφεία της ΠΑΕ έως σήμερα για να προμηθευθούν κάρτα διαρκείας βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα και να τους ενημερώσουμε ότι εξαντλείται σταδιακά η δυνατότητα επιλογής συνεχόμενων θέσεων, λόγω της διάθεσης της πλειονότητας των καρτών.

Τέλος από την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα αρχίσει από τα Γραφεία της ΠΑΕ η διάθεση καρτών διαρκείας που θα συμπεριλαμβάνουν και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας του ΑΟΧ καθώς και παιδικά εισιτήρια διαρκείας σε συμβολική τιμή.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook