Απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 μέχρι την 20 Αυγούστου 2013 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγ. Γαλήνης, από το 29ο εως το 31,5 χιλ., περιοχή Αγ. Βαρβάρας, λόγω εκτελέσεως έργων στο προαναφερόμενο οδικό τμήμα.

• Για τα οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνων των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και των δικύκλων η διαδρομή από Ηράκλειο προς τα δ.δ. Αγ. Δέκα, Μοιρών, Φαιστού, Τυμπακίου και Αγ. Γαλήνης και αντίστροφα θα πραγματοποιείται από την διαδρομή Ε.Ο Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης – δ.δ Αγ. Θωμά – δ.δ Πρεβελιανών – δ.δ Μεγάλης Βρύσης – Ε.Ο Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης και αντίστροφα.

• Για τα οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων καθώς και των τουριστικών λεωφορείων θα πραγματοποιείται από την διαδρομή Ε.Ο Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης – δ.δ Αγ. Θωμά – δ.δ Λαρανίου – δ.δ Ατσιπάδες – δ.δ Στόλοι – δ.δ Γκαγκάλες – δ.δ Αγ.Δεκά – Ε.Ο Ηρακλείου /Αγ. Γαλήνης και αντίστροφα.

• Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Επαρχ. οδού Αγ. Βαρβάρα – Πανασσός από την συμβολή της με την Ε.Ο Ηρακλείου/Αγ. Γαλήνης, στα πλαίσια υλοποίησης του ίδιου έργου
.
• Για τα οχήματα με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος έως 3,5 τόνων και για τα δίκυκλα οχήματα η διαδρομή από το Ηράκλειο προς το δ.δ. Πανασσό θα πραγματοποιείται δια μέσω της διαδρομής Ε.Ο. Ηρακλείου/Αγίας Γαλήνης – δ.δ. Άγιο Θωμά – δ.δ. Πρεβελιανά – δ.δ. Μεγάλης Βρύσης και μέσω παρακείμενων αγροτικών δρόμων θα πραγματοποιείται η πρόσβαση στην Επαρχ. Οδό Αγίας Βαρβάρας – Πανασσό και αντίστροφα.

• Η διαδρομή του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου από και προς τα δ.δ. Πανασσού, Γέργερης, Ζαρού, Βοριζίων και Καμάρων θα πραγματοποιείται για μεν τα δ.δ. Πανασσού – Γέργερης – Ζαρού από την διαδρομή που διέρχεται από τα εν λόγω δ.δ. και εν συνεχεία δ.δ. Καπαριανών – δ.δ. Άγιοι Δέκα – δ.δ. Μεγάλης Βρύσης – δ.δ. Πρεβελιανών – δ.δ. Αγίου Θωμά – Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγίας Γαλήνης και αντίστροφα ενώ για την εξυπηρέτηση των δ.δ. Καμάρων και Βοριζίων από τη διαδρομή που διέρχεται από τα εν λόγω δ.δ. και εν συνεχεία δ.δ. Ζαρού, δ.δ. Καπαριανών – δ.δ. Αγ. Δέκα – δ.δ. Μεγάλης Βρύσης – δ.δ. Πρεβελιανών – δ.δ. Αγίου Θωμά – Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγίας Γαλήνης και αντίστροφα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook