Δύο διαφορετικές αιτίες είχαν δυο δικοί μας πραγματικά άνθρωποι, ο Γρηγόρης Σταθόπουλος και η Αντιγόνη Ανδρεάκη να ναι ευτυχισμένοι… κι ένα τρίτο.

Ο \”θρησκευτικός όρκος\” που τους ενώνει μετά και τον πολιτικό γάμο,και η βάφτιση της μικρής και γλυκύτατης τους Γαβριέλας , που είναι ο καρπός του πολύχρονου έρωτα τους και έκλεψε τις καρδιές όλων μας.

\"\"

Υπήρχε κι ένας τρίτος όμως που πραγματικά είναι επίσης ξεχωριστός…Οι παλιοί και καλοί φίλοι του ζεγαριού που βρέθηκαν κοντά τους και οι άνθρωποι του \”Τύπου\” και των ΜΜΕ , μιας άλλης \”οικογένειας\” που η Αντογόνη με περίσσια επιτυχία έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια.

Δεν ήταν μόνο οι συνάδελφοί της από την ΚΡΗΤΗ TV,αλλά και από άλλα μέσα ενημέρωσης ακόμη και Αθηναϊκά.

Ο γάμος και η βάφτιση, που μπορεί να έγινε μακρυά απ τα φώτα της δημοσιότητας, όπως δηλαδή το ζευγάρι επιθυμούσε,ήταν εξαιρετικά λαμπερός λόγο της απλότητας , της σεμνότητας και της γενναιοδωρίας που διακρίνει τους νεόνυμφους,για μας που τυχαίνει να τους γνωρίζουμε καλά εδώ και πολλά χρόνια.

Εκεί στο Κουρεμένο λοιπόν, σ ένα πραγματικά μοναδικό μέρος του νησιού μας, με ξεχωριστό συμβολισμό και αναφορές για το Γρηγόρη και την Αντιγόνη όλοι μαζί σαν μια καλή και μονιασμένη παρέα ευχήθηκαν από καρδιάς να ναι όχι μόνο ευτυχισμένοι , αλλά και καλότυχοι στη ζωή τους.

\"\"

Κουμπάροι στο γάμο των δικών μας ανθρώπων, ο Δικηγόρος Μανόλης Σαββόπουλος και ο Επιχειρηματίας Δημήτρης Αμανάκης , ενώ Νονά στην βάφτιση της μικρής Γαβριέλας, η δικηγόρος Ροδάνθη Δανδουλάκη.

Στη περιοχή θα χουν για καιρό να το λένε πάντως, πως τούτο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μια καλή παρέα έζησε μοναδικές στιγμές με περίσσια φιλοξενία και αγάπη.

Εκ μέρους μας, πολλές ευχαριστίες και τις πιο θερμές ευχές.

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook