Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες… αυτά είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το παζλ ροζ σκανδάλου με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας.

Λίγο το ποτό, λίγη η ευφορία από τη νίκη των «Ρόχας» επί της Ουρουγουάης(2-1), οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας παρασύρθηκαν σε ένα ξέφρενο γλέντι στο ξενοδοχείο τους στην Ρεσίφε της Βραζιλίας που είχε, όμως, δυσάρεστη κατάληξη.

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα El Mundo Deportivo, οι Ισπανοί διεθνείς την περασμένη Δευτέρα έστησαν ένα ροζ πάρτυ για να πανηγυρίσουν τα γκολ τους.

Μόνο που αντί να περιοριστούν στη μουσική του συγκροτήματος σάμπα που είχε κληθεί να τους απασχολήσει ευχάριστα και στην κατανάλωση μπίρας και καιπιρίνιας, προχώρησαν σε άλλου είδους διασκεδάσεις…

Έτσι, μετά τη μία τα ξημερώματα, πέντε Ισπανοί άσσοι αποσύρθηκαν σε ένα από τα δωμάτια της αποστολής με πέντε νεαρές γυναίκες που ήταν μέλη του συγκροτήματος σάμπα.

Οι καλλίπυγες νεαρές βέβαια δεν τους έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα χορού, αλλά απέδειξαν τις ικανότητές τους στο στριπ πόκερ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας, οι παίκτες, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, και αφού η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε γίνει ιδιαίτερα θερμή, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες.

Μπορεί η νύχτα να ήταν καυτή, το πρωινό, όμως, τους βρήκε…παγωμένους, όταν διαπίστωσαν ότι ήταν φτωχότεροι κατά μερικές χιλιάδες ευρώ από τα κορίτσια, τα οποία είχαν εξαφανιστεί.

Οι παίκτες έκαναν καταγγελία στις τοπικές αρχές λέγοντας ότι έπεσαν θύματα ληστείας στο ξενοδοχείο, ωστόσο μόλις η είδηση διέρρευσε στον Τύπο, έσπευσαν να την αποσύρουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του ξενοδοχείου Golden Tulip Recife Palace, όπου διέμενε η αποστολή «δεν υπήρξε κανένα παράπονο από την ισπανική ομάδα. Αντιθέτως δεχθήκαμε εγκωμιαστικά σχόλια και ευχαριστίες για την αποκλειστική προσοχή που δείξαμε σε εκείνους και τους συνεργάτες τους».

Ο ίδιος ο Ζεράρ Πικέ δε, σχολίασε πως όσα διέρρευσαν στον Τύπο «είναι ψέματα», πως δεν διοργανώθηκε βραδιά με αλκοόλ, σεξ και στριπ πόκερ, τονίζοντας ότι «όλα αυτά είναι ψευδή και η ομοσπονδία έχει αναλάβει να επιλύσει την κατάσταση».

Την ίδια στιγμή, η ισπανική ομάδα σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει πως όλα τα δημοσιεύματα είναι αναληθή τονίζοντας πως βλάπτουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, οι παίκτες «καίγονται» καθώς οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, έδειξαν στην αποστολή βίντεο από κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε το καυτό βράδυ των μελών της «Φούρια Ρόχα».

Παράλληλα, μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επιβεβαιώνουν τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και όπως είπαν στην αθλητική ιστοσελίδα Globoesporte «ξέρουμε όλοι ότι αυτό συνέβη, όμως δε μπορούμε να μιλήσουμε. Αν σημειώθηκε η κλοπή, τότε έγινε τις ώρες που οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο δωμάτιο με τις γυναίκες. Αλλά τώρα όλοι το αρνούνται».

Την ίδια ώρα, μάλιστα, η αστυνομία του Περναμπούκο επιβεβαίωσε την καταγγελία επισημαίνοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των γυναικών που φέρονται ότι έκλεψαν χρήματα από τους ποδοσφαιριστές. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Λουίζ Αντρέι, διευκρίνισε πως έχουν κληθεί ήδη 27 άνθρωποι για κατάθεση, δηλώνοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να καταλήξουν στους ενόχους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook