Ένα νέο αγροτικό ιατρείο παραδόθηκε στους πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και συγκεκριμένα στους δημότες του οικισμού Δραπετίου του τοπικού διαμερίσματος Γαρίπας.

Στα πλαίσια αυτά, την Κυριακή 23 Ιουνίου ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δραπετίου τέλεσαν τα εγκαίνια του νέου ιατρείου που ενισχύει τις δομές υγείας στο Δήμο.

Η κατασκευή του ιατρείου υλοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία και συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραπετίου, αφού όλα τα απαραίτητα υλικά κατασκευής δόθηκαν από το Δήμο, ενώ οι εργασίες έγιναν εθελοντικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι, η κατασκευή του νέου αγροτικού ιατρείου Δραπετίου αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στην αυτοδιοίκηση και στους τοπικούς φορείς που αποδίδει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τον τόπο και τους πολίτες, αναδεικνύοντας την εθελοντική πρωτοβουλία και προσδιορίζοντας ένα διαφορετικό ρόλο στο επίπεδο των φορέων και ιδιαίτερα των πολιτιστικών συλλόγων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook