Κάθε μέρα χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο «ανεβάζουν» στο YouTube βίντεο, με πραγματικά τεράστιο εύρος θεμάτων διαφορετικού περιεχομένου. Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των καθημερινών επισκεπτών και ακόμα πιο πολύ ο αριθμός των προβολών του κάθε βίντεο.

 Ας δούμε όμως αναλυτικά τα πρώτα δέκα videos με τις περισσότερες προβολές. Θα εντυπωσιαστείτε από το είδος των videos και ίσως να απορήσετε με κάποια άλλα σίγουρα, όμως θα γελάσετε και θα διασκεδάσετε με τα περισσότερα.

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ένα χαριτωμένο μωράκι το οποίο «κέρδισε» τον κόσμο με το υπέροχο γέλιο του (173.376.433 προβολές)

 
Ακολουθεί, με μικρή διαφορά, μια μεγάλη μουσική επιτυχία της r’n’b σκηνής. Το καλοκαίρι του 2009 όλοι κάποια στιγμή χορέψαμε στους ρυθμούς του ράπερ pitbull με το τραγούδι «I know you want me» (175.088.937 προβολές)

 

Στη συνέχεια έχουμε το φαινόμενο της παγκόσμιας ποπ σκηνής, τον μικρό Justin Bieber, μαζί με τον Laden Smith και το «Never say never». (189.548.192 προβολές)

 

Το φράγμα των 200 εκατομμυρίων σπάει η «καυτή» Miley Cyrus με την πρώτη της επιτυχία, το «Party in the USA» (208.797.374 προβολές)

Την έκτη θέση καταλαμβάνει ο ράπερ Eminem με την πρόσφατη επιτυχία του «I am not afraid» (224.506.246 προβολές)

Μια θέση πιο πάνω βρίσκουμε ίσως το πιο ξεκαρδιστικό βίντεο του site. Ενα μωράκι δαγκώνει το δάχτυλο του μεγαλύτερου αδερφού του και αυτός με αγγλική προφορά το μαλώνει. Προφανώς είναι καλύτερα να μιλήσει το video. (304.819.866 προβολές)

Στην τέταρτη θέση συναντάμε ξανά τον Eminem, μαζί του όμως αυτή τη φορά είναι η ντίβα της r’n’b σκηνής, η sexy Rihanna, με τη μεγάλη επιτυχία «I love the way you lie». (320.376.629 προβολές)

 
Το χάλκινο μετάλλιο κερδίζει η Λατινοαμερικάνα και πραγματικά πανέμορφη Shakira με το τραγούδι για το παγκόσμιο κύπελλο στην Αφρική. Το τραγούδι ονομάζεται «Waka waka» (330.379.090 προβολές)

 

Η δεύτερη θέση έχει κατακτηθεί από τη λεγόμενη νέα Madonna. Ο λόγος για την εκκεντρική Lady Gaga. Το «Bad romance» χορεύτηκε και τραγουδήθηκε πέρσι πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο τραγούδι. (367.858.965 προβολές)

Εκπληξη αποτελεί η πρώτη θέση, στην οποία δεν είναι η Rihanna ούτε η Lady Gaga ούτε η Britney Spiars κ.τ.λ. Είναι ένας καλλιτέχνης που συναντήσαμε και πιο πριν. Πρόκειται για τον μικρό Justin Bieber με την πρώτη του επιτυχία «Baby», μαζί με τον ράπερ Ludacris. (516.964.718 προβολές).




protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook