Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αναφέρθηκε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα και στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην συνεργάτης της, Σπύρος Χαριτάτος.

– Με την τηλεόραση γιατί ασχολήθηκες;

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ ξαφνικά. Γνωστοί που έρχονταν στην Πάρο μού πρότειναν να αναλάβω ένα ένθετο μαγειρικής. Έκανα ένα casting για τη Μενεγάκη που τότε ήταν στον ΑΝΤ1 και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, παρόλο που ήταν πολύ φιλική. Με επέλεξαν, αλλά τελικά, επειδή με ήθελαν 5 φορές τη βδομάδα, είπα όχι, γιατί δεν θα μπορούσα να ζω στην Αθήνα και η οικογένειά μου στην Πάρο. Μετά μου έκανε πρόταση ο Αρναούτογλου για μία φορά τη βδομάδα στο πρωινό του και έτσι δέχθηκα».

– Και με τα τελευταία που έγιναν και την αγωγή του Σπύρου Χαριτάτου που σου ζητά 1 εκατομμύριο ως αποζημίωση; Μετάνιωσες καθόλου που ασχολήθηκες με την τηλεόραση;

«Όχι, ποτέ. Αλίμονο… Συνεργάστηκα μαζί του στο παρελθόν και θέλω να πιστεύω πως έχω κάθε δικαίωμα να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου».

– Νιώθεις να ξεπέρασες τη γραμμή με αυτά που είπες στο «Πρωινό mou»; Ότι, δηλαδή, σου έκαναν καψώνια;

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του. Αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο. Ουδέποτε τον πρόσβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά».

ΠΗΓΗ: κυπριακό περιοδικό Omikron

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook