Αυτές τις ημέρες έγιναν άπειρες πολιτικές συζητήσεις, με κύριο θέμα βέβαια την «κολεγιά» των δύο αιωνίων εχθρών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για την δημιουργία της κυβέρνησης και βέβαια την λήξη της θητείας των δύο Χανιωτών Βουλευτών.

Πολλοί εξέφρασαν προβληματισμό για το λόγο που έφυγε ο Κ. Βιρβιδάκης, που ούτε το γραφείο του δεν πρόλαβε να φτιάξει καλά – καλά στο Υπουργείο, καθότι η θητεία του διήρκησε μόνο 4 μήνες.

Ωστόσο η απορία όλων, (μα όλων όμως) ήταν γιατί έφυγε ο Μ. Βολουδάκης από Υφυπουργός. Ακόμα και πολιτικοί αντίπαλοι του απόρησαν, καθότι κατά γενική ομολογία σε όλη την περίοδο της θητείας του επιτελέστηκε έργο που αν μη τι άλλο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Από αυτά που μπορώ να θυμηθώ τώρα είναι η περίφημη ηλεκτρονική Πύλη «ΕΡΜΗΣ» όπου έδωσε λύσεις σε πολλά γραφειοκρατικά θέματα που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες χρόνια τώρα και σαφώς η καθοριστική συμβολή του για την δημιουργία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Αυτό που όλοι περίμεναν και πίστευαν ήταν το ότι όχι μόνο δεν θα έφευγε από την Κυβέρνηση, αλλά θα αναβαθμιζόταν με πολύ έντονη φημολογία που τον είχε να λαμβάνει την θέση του Μανιτάκη, που με τα λάθη του ήταν βέβαιο ότι θα αποχωρούσε.

Βέβαια οι καραμπόλες υπερίσχυσαν για μία ακόμα φορά της αξιοκρατίας, που στον εν λόγω ανασχηματισμό ήταν πάρα πολλές και με πολύ κακία προς ορισμένους που έκαναν δουλειά.

Γιατί ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα άμα κάνεις δουλειά όλοι θέλουν να σε \”φάνε\”.

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook