Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περίπτωση εξαφάνισης 74χρονου επιχειρηματία που κατάγεται από τη Ρόδο και ο οποίος πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε τις διακοπές του στο νησί.

Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της 25ης Ιουνίου, όταν πήγε σε προκαθορισμένο ραντεβού, έξω από την είσοδο της Παλιάς Πόλης, στην περιοχή της Κολώνας.

Οι συγγενείς και το οικογενειακό του περιβάλλον, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε πλήρη αναστάτωση κι έχουν ζητήσει μάλιστα την συνδρομή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών, έτσι ώστε να βρεθεί ο άνθρωπός τους το ταχύτερο δυνατό.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, τα παιδιά του 74χρονου ι βρίσκονται στο εξωτερικό ενώ ο γιός του αναμένονταν να έρθει χθες το απόγευμα εκτάκτως από τη Νότιο Αφρική όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια για να συνδράμει στις έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου που παίρνουν μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου, αφήνουν πάντως ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, αφού από τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν από τις έρευνες του διημέρου, δεν προκύπτουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς μπορεί να εξαφανίστηκε ο 74χρονος.

Στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει πάντως, το κινητό τηλέφωνο του 74χρονου από το οποίο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν σβηστεί όλες οι επαφές και οι κλήσεις (εξερχόμενες και εισερχόμενες) που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς επίσης και ένα tablet που είχε φέρει μαζί του στη Ρόδο από την Αγγλία όπου ήρθε ο 74χρονος.

Η οικογένεια πάντως κάνει έκκληση σε όλους τους ροδίτες να βοηθήσουν και να δώσουν στοιχεία και πληροφορίες αν γνωρίζουν που θα βοηθούν στον εντοπισμό του συγγενή τους.

Την ημέρα της εξαφάνισης ο ηλικιωμένος φορούσε μπεζ βερμούδα, άσπρο μπλουζάκι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και άσπρο καπέλο. Ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι οικείοι του στις αρχές πάσχει από άνοια.

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook