Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 έξω από το ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα, ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικούς. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές.

Όλα άρχισαν όταν ομάδα 100 αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο, όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη.

Η αστυνομία επενέβη κάνοντας ρίψη χημικών και διαλύοντας τους αντιεξουαστές, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ολγας.

Πέτρες και μολώτοφ έπεφταν βροχή από τους αντιεξουσιαστές με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη χημικών, ενώ στη συνέχεια το σκηνικό πολέμου μεταφέρθηκε στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη, όπου οι αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές σε κάδους. Στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους, με την αστυνομία να προχωράει σε 15 προσαγωγές.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ περιορισμένες, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός των αστυνομικών έχει μεταφθερεί στην Αιτωλοακαρνανία και συμβάλλει στις έρευνες για τους δραπέτες των Τρικάλων.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook