Γευστικό ταξίδι με αναφορές στην κρητική κουζίνα υπόσχεται ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Στις 29 και 30 Ιουνίου, το μεσημέρι και το βράδυ ο γνωστός σεφ διοργανώνει με τους συνεργάτες του στο Swell εκδήλωση με θέμα τα Κρητικά χειροποίητα ζυμαρικά.

Στην εκδήλωση θα προσφερθεί ειδικό μενού που θα επιμεληθεί ο κορυφαίος σεφ και ο Γιάννης Μάργαρης.

Πρόκειται για τη συνέχεια της πετυχημένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει απο το Χειμώνα με στόχο τη στήριξη Κρητικών προϊόντων .