Ο αστυνομικός συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως τραπεζικές απάτες, εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Χαλκιδέος Αστυνομικός Δ.Γ., ο οποίος καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λιβαδειάς.

Πρόκειται για 48χρονο Αρχιφύλακα που υπηρετεί στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας και πατέρα 3 παιδιών. Από τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο ο αστυνομικός συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως τραπεζικές απάτες, εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές.

Μεταξύ άλλων η σπείρα διέπραξε ένοπλες ληστείες στο ΙΚΑ Λιβαδειάς, στα ΕΛΤΑ Βοιωτίας και στον όμιλο Φειδίας στην Αττική. Μάλιστα σοκάρει η αποκάλυψη ότι η συγκεκριμένη σπείρα ήταν οι απαγωγείς ενός επιχειρηματία στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και ενός ανδρογύνου στην Χαλκίδα πριν 2 χρόνια.

Ο αστυνομικός επίσης συνεργαζόταν με άγνωστους αλλοδαπούς οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια. Στο κύκλωμα συμμετείχαν άλλοι έξι Ευβοιώτες και οι τρεις από αυτούς πήραν τον δρόμο για τις φυλακές μαζί με τον Αστυνομικό.

Βράζει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την πλούσια εγκληματική δράση του 48χρονου Αρχιφύλακα που δήθεν προστάτευε τους πολίτες από το έγκλημα. Ηταν άτομο υπεράνω υποψίας λένε, ενώ αρκετοί συνάδελφοι του Αστυνομικοί όλο αυτόν τον καιρό μιλούσαν για συκοφαντίες στο πρόσωπο του.

eviazoom

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook