Μετά τις πρώτες μεταγραφές των Ν\’ Γκουέμ και Κιν σειρά πήραν οι ανανεώσεις στον Κισσαμικό.
Η χανιώτικη ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τους Ανδρέα Χατζηλιόντα και Δημήτρη Παπακαστρήσιο, ώστε να παραμείνουν κάτοικοι Καστελίου για ακόμα μία χρονιά.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η επιστροφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιουρουκάκη, που είχε παραχωρηθεί πέρσι δανεικός στην ομάδα Κ17 του Πλατανιά.
Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των παικτών:

Ανανέωση συνεργασίας με Χατζηλιόντα

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χατζηλιόντα.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που μένω στον Κισσαμικό. Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και να μπορέσω να τη βοηθήσω τη νέα χρονιά στη Γ\’ Εθνική, ώστε να πετύχουμε κάτι καλό και να πάμε ακόμα καλύτερα στη νέα αυτή κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους ανταμείψω».

Ανανέωση συνεργασίας με Παπακαστρήσιο

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπακαστρήσιο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ομάδας μας λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που επιστρέφω στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου στην ομάδα να συνδυαστεί με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε σχέση με το παρελθόν. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και να δικαιώσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη τους».

Επιστροφή του Γιάννη Γιουρουκάκη

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την επιστροφή του 17χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιουρουκάκη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε παραχωρηθεί στην ομάδα Κ17 της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Κισσαμικό, μετά από ένα χρόνο γεμάτο εμπειρίες στην ομάδα Κ17 του Πλατανιά. Με σκληρή δουλειά και πείσμα θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα, στην οποία ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και να δικαιώσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook