\’\’Ο θανατός σου μ\’εκαμε δάκρυ πολυ να χύσω αυτό όμως δεν εμπόρεσε να σε γιαγύρει οπίσω…\’\’. Με μαντινάδες όπως αυτή, φίλοι  και συγγενείς αποχαιρετούν μέσα από το facebook τον άτυχο 25χρονο που χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από πρόσκρουση της μηχανής που οδηγούσε σε δέντρο.

Το τροχαίο συμβάν που σημειώθηκε κοντά στην Επισκοπή, εκεί όπου ένα ακόμα παιδί έχασε τη ζωή του πριν ακριβώς 40 ημέρες, βύθισε στο πένθος το Αρκαλοχώρι απ\’ όπου καταγόταν ο 25χρονος.

Ο νεαρός ήταν λάτρης των δύο τροχών και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο διαδίκτυο.

\"\"

Το πάθος του αυτό έμελε να στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ειρωνεία; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το απόγευμα της μοιραίας ημέρας τον 25χρονο τον είχαν γράψει για…κράνος, το όποιο όμως ποτέ δε φόρεσε.

Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως τα τροχαία δεν αποτελούν ατυχήματα, αλλά συμβάντα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με προσεκτική οδήγηση και τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας. 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook