Πήρε μαζί του και τις μπάρες ένας άνδρας στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στη βρετανική επαρχία.

Το «κυνηγητό» ξεκίνησε λίγο μετά την κλοπή πολυτελούς οχήματος. Οι αισθητήρες καμερών της αστυνομίας έδειξαν πως το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί και μόλις τα περιπολικά εντόπισαν στον δρόμο το αυτοκίνητο το κατεδίωξαν για να συλλάβουν τον δράστη.

Εκείνος όπως ήταν αναμενόμενο δεν σταμάτησε κι άρχισε ένα «τρελό» κυνηγητό στους δρόμους. Επικίνδυνοι ελιγμοί, ριψοκίνδυνες προσπεράσεις σε ταχύτητες που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας μέσα στην πόλη. Αποκορύφωμα ήταν όταν το αυτοκίνητο έφτανε σε διάβαση τρένου, όπου οι μπάρες ήταν κατεβασμένες.

Ο άνδρας δεν δίστασε στιγμή, γκάζωσε και τις πήρε μαζί του ενώ χιλιοστά πίσω του το τρένο συνέχιζε το ταξίδι του. Οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν την προσπάθεια αναφωνόντας «αποκλείεται εμείς να περάσουμε!», ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο. Από τα ίχνη αίματος πάνω στα σπασμένα κρύσταλλα βρήκαν το DNA του δράστη και τον συνέλαβαν αργότερα ύστερα από επίθεση που είχε διαπράξει.

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook