Την καμπάνια «Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου» παρουσίασε την Πέμπτη η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως εξήγησε η υπουργός Τουρισμού δεν είναι μια ακόμα καμπάνια τουριστικής συνείδησης, αλλά για μια προσπάθεια που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προς κάθε επαγγελματία του τουρισμού, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της Ελλάδας, με τρόπο σύγχρονο και εναλλακτικό.

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προσέλκυση μεγαλυτέρου αριθμού τουριστών. Το εικαστικό κομμάτι υπογράφει το διακεκριμένο διεθνώς ελληνικό γραφιστικό γραφείο Beetroot. 

«Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να αποδείξουμε την αγάπη μας για τον τόπο. Να υπενθυμίσουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε. Να διαφημίσουμε πόσο καλοί επαγγελματίες είμαστε. Να αναδείξουμε τον θησαυρό της Ελλάδας σε αξίες, ιστορία και μνήμες. Το brand, το όνομα Ελλάδα είναι πανίσχυρο. Αντέχει οποιαδήποτε κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Κατά την παρουσίαση η υπουργός τουρισμού εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η φετινή θα είναι μία καλή τουριστική χρονιά για τη χώρα, υπογραμμίζοντας πάντως: «οι καλές χρονιές δεν χαρίζονται, αλλά έρχονται -και ξανάρχονται- με πολλή προσπάθεια. Σχέδιο και επιμονή. Συλλογική δουλειά».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος δημιούργησε το βίντεο της καμπάνιας και ο ηθοποιός κ. Ρένος Χαραλαμπίδης.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

zoulga.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook