Σε εξέλιξη βρίσκονται στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων τα μαθήματα για την \”γνωριμία\” με την ιστιοπλοΐα παιδιών από 7 έως 12 ετών.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΟΧ:

Την πρώτη τους γνωριμία με το άθλημα της ιστιοπλοΐας πραγματοποιούν παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών στη σχολή εκμάθησης που λειτουργεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με τον προπονητή της ομάδας Τριγώνου του Ι.Ο.Χ., Βασίλη Πολίτη να εκπαιδεύει τα παιδιά στα σκάφη Optimist. Οι εμπειρίες των φερέλπιδων ιστιοπλόων είναι πολύ διασκεδαστικές αλλά και εποικοδομητικές, μέσω των προπονήσεων που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για το Α Τμήμα και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο για το Β Τμήμα.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 3 Αυγούστου και για όποιους ενδιαφέρονται, πληροφορίες δίνονται στη Γραμματεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου του Μόρο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή (ώρες 19.00-21.00). Επίσης, στο τηλέφωνο 6971531660 (από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00-15.00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook