Το Σάββατο 6 Ιουλίου το πρωί, πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σφακίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, όπου συζητήθηκε η εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος 2013.

Ο κ. Βουλγαράκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εκτέλεση του προγράμματος, οι οποίες οφείλεται κυρίως στην οικονομική δυσπραγία που βιώνει η Χώρα.

Επίσης έγινε η πρώτη διαβούλευση με το Δημοτικό Συμβούλιο για τις μελέτες της νέας χάραξης σε τμήματα της οδοποιίας, και συγκεκριμένα συζητήθηκε η νέα πρόταση της Περιφέρειας για την χάραξη Κομιτάδες – Φραγκοκάστελο – Αργουλές, καθώς επίσης και για τα τμήματα του οδικού άξονα Αλίκαμπος – Χώρα Σφακίων, όπου γίνονται βελτιώσεις σε σημεία που δεν έχουν μελετηθεί, με πιο σημαντική την παράκαμψη στην Ίμβρο.

Οι απόψεις και προτάσεις θα τεθούν στα Τοπικά Συμβούλια των πρώην Κοινοτήτων όπου θα γίνει η χάραξη των δρόμων, παρουσία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Η διαβούλευση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβρη του 2013.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook