Συνελήφθησαν, χθες (08.07.2013) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, 20χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού και πλαστογραφία, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δύο 20χρονοι συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην πόλη του Ηρακλείου, τη στιγμή που αφαιρούσαν πλάκες πεζοδρομίου, ιδιοκτησίας του 60χρονου, οι οποίες προορίζονταν για την πλακόστρωση πλατειών και πεζοδρομίων.

Ακολούθησε έρευνα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 20χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δεκαεννέα (19) πλάκες πεζοδρομίου, συνολικής αξίας εξακοσίων (600) ευρώ και αποδόθηκαν στον 60χρονο.

Επιπλέον, ο 20χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, προσεκόμισε ασφαλιστήριο συμβόλαιο αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.