Μια χρονιά γεμάτη προβλήματα και σοβαρούς τραυματισμούς ολοκληρώνεται για τον Ακρίτα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες και είχε θετική παρουσία στην πρώτη της χρονιά στο Περιφερειακό βρέθηκε μία αγωνιστική πριν το τέλος να «αποχαιρετά» την Κατηγορία μετά από δύο χρόνια και να επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΧ. Το «αντίο» της αποκορωνιώτικης ομάδας πάντως ήρθε με ψηλά το κεφάλι και με τη νίκη με 3-2 απέναντι στην φετινή διεκδικήτρια του τίτλου, Επισκοπή. Το αποτέλεσμα όμως στην Βιάννο δεν ήταν καλό και έφερε πίκρα στον Βάμο.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με τον Χαρατσή αλλά άμεσα «απάντησε» ο Ακρίτας με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο τερματοφύλακας του και αρχηγός της ομάδας, Μπραουδάκης. Στο 38’ ο Κοκκινάκης έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία στο σκορ στην Επισκοπή αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς. Στο 43’ ο Καλπάκης ισοφάρισε σε 2-2 και στο 53’ ο Καραδάκης χάρισε με το γκολ του μια νίκη, που αποδείχτηκε γοήτρου για την ομάδα του, που αρχίζει τα σχέδια για την επόμενη μέρα, που θα την βρει στο τοπικό.

Στο φινάλε του παιχνιδιού ο Καραδάκης ενώ ετοιμαζόταν να βγει ως αλλαγή καθυστέρησε επίτηδες ώστε να δεχτεί 2η κίτρινη και να \”ξεχρεώσει\” για τη νέα χρονιά, αλλά δεν υπολόγιζε οτι οι κάρτες μετράνε και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με αποτέλεσμα να χάσει τη νέα αναμέτρηση των δύο ομάδων την Μεγάλη Τετάρτη και πάλι τον θεσμό αυτό (16.30).


Ακρίτας: Μπραουδάκης, Σφυρής, Κονονένκο, Μουμίν, Κελαϊδής, Τζαγκαράκης, Μάνος (82\’ Παπαδημητρίου), Καλπάκης, Καραδάκης, Ορφανός (80\’ Νενεδάκης), Σηφακάκης (86\’ Αννιτσάκης).

 

Επισκοπή: Κελαϊδής, Κοκκινάκης, Μουλίτσας (55\’ Σουμπασάκης), Μανταδάκης, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Σιόρε, Καραβιώτης (70\’ Γασπαράκης), Χαρατσής, Μιχελακάκης, Αντιασβίλι.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook