Ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε ως επιθετικός αλλά εξελίχθηκε σε μεγάλο γκολτζή τα τελευταία χρόνια αποχαιρετάει τα Χανιά και ξενιτεύεται για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης τους επόμενους μήνες θα αναχωρήσει για Γερμανία και φίλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι βρέθηκαν την Κυριακή (07/07) στο γήπεδο της Σούδας για να τον τιμήσουν σε ένα ξεχωριστό φιλικό.
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του αρχηγού του Α.Ο. Χανιά Βασίλη Γωνιωτάκη, ενώ όσοι παρακολούθησαν το φιλικό \”χόρτασαν\” από γκολ. 
Ο \”Τσαγκαρογιώργης\” τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε στη Β\’ κατηγορία 19 γκολ σε 17 παιχνίδια που έπαιξε με τη φανέλα του Φωστήρα. Τη σεζόν 2011-12 έσπασε όλα τα… κοντέρ με τα 39 γκολ για λογαριασμό της ΑΕΚ Χανίων στη Γ\’ κατηγορία, ενώ το 2010-11 πέτυχε στην Α\’ κατηγορία 17 γκολ με τον Ηρακλή Νεροκούρου.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Α.Ο. Χανιά και έπαιξε ακόμα σε Αλικιανό, Ασπίδα, Γρανίτη, Ηρακλή Νεροκούρου, Πλατανιά, Κισσαμικό, Θησέα, Α.Ε. Χανίων, Α.Ο.Δ.Α., ΑΕΚ Χανίων και Φωστήρα.
Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες για να συνεχίσει να… πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο της ξενιτιάς.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook