Το Ρέθυμνο μετά το «διπλό» μέσα στις Αρχάνες επί του Γιούχτα την περασμένη αγωνιστική επιζητούσε ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος για να παραμείνει στην Κατηγορία. Αυτός ήρθε απέναντι στην Ιεράπετρα με το εντυπωσιακό 4-4 στην Σοχώρα που διατήρησε την ομάδα των Λυρώνη – Ασπρομάτη στο Περιφερειακό. Βέβαια μετά και τη νίκη του Πατούχα επί του Αετού Ανωγείων η ΠΕΡ θα σωνόταν ακόμα και με δύο ήττες στο τέλος του πρωταθλήματος.

 

Εκπληκτικός για τους γηπεδούχους ακόμα μια φορά ο Αντρέας Μικρόπουλος που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε στα κρίσιμα την ομάδα του στην παραμονή με τα γκολ, στις καθυστερήσεις, με τον ΠΟΑ και τον Γιούχτα, φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Ιεράπετρα πάντως προηγήθηκε με 0-2 με τα γκολ του Σκύβαλου (11’) και Παϊσανίδης (23’) αλλά ο Μικρόπουλος μείωσε στο 34’ με το 1-2 να είναι σκορ ημιχρόνου.

 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι… αέρα δύο τερμάτων με το γκολ του Δεδελετάκη στο 58’ αλλά ξανά ο Μικρόπουλος είχε τις… απαντήσεις για το Ρέθυμνο ισοφαρίζοντας με δύο γκολ στο 60’ και στο 68’. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα μάλιστα έφτασε στην μεγάλη ανατροπή στο 90’ με τον Σπανουδάκη αλλά τελικά η ομάδα της Ιεράπετρας πήρε τον βαθμό με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δεδελετάκη στο 91.

 

Ρέθυμνο: Κιοσές, Δασκαλάκης, Τσικαλάς, Δελήμπασης, Σαριδάκης, Τσαπόκου (46\’ Μπάρκας), Κασέλας (69\’ Σπανουδάκης), Μικρόπουλος, Ματαραγκάσι, Μουρτζανός (29\’ Χνάρης), Κουρνιανός

 

Ιεράπετρα: Αλευράς, Τσαμπανάκης, Γκινής (54\’ Κουγιουμτζάκης), Σκύβαλος (36\’ Μπαριτάκης), Τοψιδέλης (46\’ Χρυσοφάκης), Τζελέπης, Χατζηγιαννάκης, Παϊσανίδης, Χρυσοφάκης, Δεδελετάκης, Χατζηανδρέου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook