Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του Αποσελέμη. Στο τροχαίο συμβάν εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα.

Στο ένα επέβαιναν δύο τουρίστριες από τη Ρωσία, στο δεύτερο μια μάνα – πιθανότατα από το Ηράκλειο –  με το παιδί της και στο τρίτο τουρίστες.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες από τη Ρωσία έφυγε από την πορεία του μετά από επικίνδυνη  προσπέραση – όπως κατήγγειλε στο flashnews.gr αυτόπτης μάρτυρας – οδηγού ταξί, ο οποίος έκλεισε στο αυτοκίνητο το δρόμο προσπερνώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα, η οποία είχε μαζί το παιδί της. Η σύγκρουση αυτή έφερε μια ακόμη, με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξανά τουρίστες.

\"\"

Στο σημείο έχουν φτάσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παίρνουν τους τέσσερις τραυματίες. Ανάμεσα τους και το παιδί. Ευτυχώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιου από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο συμβάν. 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook