Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνέντευξη τύπου για το CRETAN UNION CUP που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στην Αθήνα.

Παρόντες ήταν ο καθηγητής κ. Ι.Παλλήκαρης, ο κ. Γεώργιος Ανδρεάδης, Αντιπρόεδρος ΝΟΕ, ο κ. Γιάννης Μαραγκουδάκης, Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ, ο κ. Λεμπεσόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΕ, ο κ. Καβάλης, Δ/ντης του ΝΟΕ.

Το γεγονός παρουσιάστηκε πρώτη φορά εκτός Κρήτης.

Μεταξύ τω άλλων παρουσιάστηκε η πρόοδος της προετοιμασίας για την διοργάνωση,ενώ ο κ Παλλήκαρης ανέφερε το ενδεχόμενο να δώσει το παρόν όλος ο στόλος στην εκκίνηση του αγώνα στα Χανιά και εν συνεχεία κάποια από τα σκάφη να ακολουθήσουν τον αγώνα έως τον Άγιο Νικόλαο.

Ανακοινώθηκε επίσης από την πλευρά των διοργανωτών ότι εξασφαλίσθηκε να γίνει η εκκίνηση με κανονιοβολισμούς από τον Φιρκά.

Τέλος, η Φιλαρμονική του Ναυτικού εν πλήρει παρουσία της ,θα παίζει μουσική στο λιμάνι των Χανίων, κατά το τριήμερο της προετοιμασίας και κατά την εκκίνηση.

Οι παρευρισκόμενοι μίλησαν για την σπουδαιότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος, και δήλωσαν την πλήρη στήριξη τους με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στο CUCUP.Παρουσιάστηκαν δε, ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από την παρουσία στο ιντερνετ μέσω της σελίδας της διοργάνωσης, αλλά και το χορηγικό και υποστηρικτικό πρόγραμμα.

Η εντύπωση όλων είναι ότι και οι συμμετοχές των πληρωμάτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό θα είναι αρκετές,όχι μόνο γιατί θα τιμηθεί η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, όσο γιατί το αγωνιστικό πρόγραμμα φαίνεται άρτιο και το πλάνο των παράλληλων εκδηλώσεων εξαιρετικά πλούσιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook