\’\’Βράζει\’\’ μια γειτονιά του Ηρακλείου, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα σε έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο (λόγω κλίσης). Η συγκεκριμένη γειτονιά βρίσκεται στα Καμίνια και παρουσιάζει δύο σημαντικές ιδιαιτερότητες.

Καταρχήν είναι η γειτονιά του ίδιου του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, ενώ εκεί βρίσκεται και μια εκκλησία, η Αγία Μαρίνα, την οποία επισκέπτονται εκατοντάδες πιστοί.

\"\"

\’\’Τα ατυχήματα είναι πάρα πολλά, με θύματα κυρίως ηλικιωμένες, οι οποίες ερχόμενες στην εκκλησία παραπατούν στο ανώμαλο έδαφος και πέφτουν\’\’ λέει ένας περίοικος στο flashnews.gr.

Ειδικά τις μέρες αυτές που έρχεται η γιορτή της Αγίας Μαρίνας πλήθος κόσμου – κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας – συρρέουν στο ναό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ατυχήματα αυτές τις ημέρες να αυξάνονται.

\"\"

\’\’Πρέπει το πρόβλημα να φτιαχτεί πριν τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας, γιατί θα έχουμε πάλι τραυματισμούς, ο δήμαρχος είναι ενήμερος αλλά…\’\’ προσθέτει ένας άλλος κάτοικος.

Πραγματικά δεν αποτελεί τιμή για τον δήμαρχο Ηρακλείου η εικόνα που κατέγραψε ο φακός του flashnews.gr στο σημείο, δύο βήματα από το ίδιο το ίδιο του το σπίτι.

flashnews.gr / Μανώλης Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook