Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα των Καλάθενων, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Μπατιστάκη να είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή που πρόκειται για τον πρώην αρχηγό του Κισσαμικού Κώστα Βαρουχάκη, που αγωνίστηκε πέρσι στον Ίκαρο και επιστρέφει στη Θύελλα μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η επίσημη ανακοίνωση για Αρτζουχαλτζή:

\”Συνεχίζει ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής στον πάγκο της Θύελλας, ο έμπειρος τεχνικός συμφώνισε με την δοιήκηση της Θύελλας και θα βρισκεται στο τιμόνι της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας να είναι στις 16/08\”

Για Μπατιστάκη:

\”Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τίμησε και βοήθησε την Θύελλα παραπάνω απο μια δεκαετία επιστρέφει. Ο Θοδωρής Μπατστάκης θα είναι ο νέος συνεργάτης του προπονητή Σπύρου Αρτζουχαλτζή. Ο Μπατιστάκης επιστρέφει με σκοπό απο το νέο του ρόλο να κάνει αυτό που έκανε πάντα να βοηθάει την ομάδα. 2 απο της σημαντικότερες στιγμές της Θύελλας έχουν την σφραγίδα του, με δικό του γκολ έστειλε την Θύελλα για πρώτη φορά στον όμιλο ανόδου το 2010, και ήταν ο χρυσός σκόρερ στο 0-1 επι της Α.Ε. Κυδωνίας το 2011 στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Α\’ Ερασιτεχνική κατηγορία Χανίων.\”

Για Βαρουχάκη:

\”Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για φέτος το καλοκαίρι για την Θύελλα είναι ο Κώστας Βαρουχάκης απο τον Ίκαρο Μουρνιών,ο οποίος επιστρέφει στην Θύελλα μετά απο 2 χρόνια απουσίας. Ο ποδοσφαιριστής με την πολύ σημαντική προσφορά στο Κισαμίτικο ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Θύελλα, με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του απο την παρουσία του σε πρωταθλήματα Δ\’ Εθνικης και τους αρκετούς τίτλους που έχει κατακτήσει την προσπάθεια της ομάδας. Ο Βαρουχάκης θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Σπύρο Αρτζουχαλτζή μετα την περίοδο που βρισκόταν και οι 2 στον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, αλλα πρώτη φορά θα τεθεί υπό της οδηγίες του παιδικού του φίλου και για χρόνια συμπαίκτη του Θ. Μπατιστάκη.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook