Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε την έναρξη του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το Peugeot RCZ R, καθώς δημοσιεύτηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Σε σχέση με το πρωτότυπο Peugeot RCZ R που είχαμε δει στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, οι αλλαγές που παρατηρούνται είναι κυρίως αισθητικού περιεχομένου και έχουν να κάνουν με επιλογές χρωματικών συνδυασμών, την προσθήκη του σήματος «R» στην εμπρόσθια γρίλια και το τρίτο στοπ κάτω από το πίσω σπόιλερ.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, έχουμε επίσης και μια πρώτη εικόνα του σπορτίφ εσωτερικού του γαλλικού μοντέλου, με τα δερμάτινα bucket καθίσματα και λεπτομέρειες κατά μήκος της καμπίνας που παραπέμπουν στον χαρακτήρα του RCZ R.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για το εντυπωσιακό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας, όμως το γεγονός ότι θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη THP κινητήρα απόδοσης 260 ίππων, είναι αρκετό για να το καταστήσει ως το πλέον ισχυρό μοντέλο παραγωγής όλων των εποχών της Peugeot!

Παράλληλα, το RCZ R θα εξοπλίζεται με νέα ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου αντίστοιχης εμφάνισης και με Torsen μπλοκέ διαφορικό.

Να σημειωθεί ότι στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του και μάλιστα στα χέρια του οδηγού Bradley Philpot.

autotriti.gr