Από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/07) η αποστολή του Πλατανιά βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει έως τις 26 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του με 25 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Ραφαήλ Σούκιας, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ στο Next Gen. 
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Καρπενήσι:
Αγκιλέρα Χουάν, Γιακουμάκης Εμμ. Γιώργος, Γιακουμάκης Ν. Γιώργος, Γιωργαλλίδης Αντώνης, Γουνδουλάκης Φανούρης, Δημήτρης Αλκης, Ζάλουντοκ Βιτάλι, Ζουμπουλάκης Αγγελος, Θέρα Νταβίντ, Ιντζίδης Χρήστος, Κοκκαλάς Αντώνης, Μαρτσάκης Στέφανος, Μοράλ Τόνι, Μπέλιτς Νίκολα, Ναζλίδης Θωμάς, Ντεντάκης Αντώνης, Περιστερίδης Κώστας, Ραφαέλ Εμίντιο, Στόλερ Φαμπιάν, Σούκιας Ραφαήλ (τελεί υπό δοκιμή), Τέτε Αζίζ, Τόρες Νταβίντ, Τσικουδάκης Θόδωρος, Τσοντάκης Νικηφόρος, Φερνάντες Βάσκο.

Πρώτο φιλικό με ΠΑΣ

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Πλατανιά που \”χτίζει\” ο Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα. Η χανιώτικη ομάδα έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επίσης προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook