Η Επισκοπή συνεχίζει τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά στην απόκτηση και του Τζέσε Ντάρκο.
Πρόκειται για επιθετικό από την Αυστρία, που έχει καταγωγή από τη Γκάνα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Κάρντιφ. Από την ουαλική ομάδα δόθηκε πέρσι δανεικός στη Γουίμπλεντον, όπου συμμετείχε σε 12 παιχνίδια.
Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1993 και έχει ύψος 1,88. Η πρώτη του ομάδα σε νεαρή ηλικία στην Αγγλία ήταν η Μπρόμλεϊ, απ\’ όπου και τον απέκτησε το 2010 η Κάρντιφ.
Δείτε βίντεο με πλάνα του ποδοσφαιριστή:
Λύση συνεργασίας με Δομάζο

Παρελθόν από την Επισκοπή αποτελεί ο Χρήστος Δομάζος, αφού η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Δομάζο στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

\”Πρώτη\” τη Δευτέρα (15/07)

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Επισκοπής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά:

\”Την Δευτέρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας για την νέα σεζόν.

Στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του Γιατρού της ομάδας μας κ. Γιάννη Γαιτάνη και υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ Γάλλου «Π.Ι. Βαρδινογιάννης» από τον γυμναστή και εργοφυσιολόγο κ. Νίκο Κουνδουράκη.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook