Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για τη «Μεσημεριανή Μελέτη» ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κώστας Μαρτάκης.

Με αφορμή το άκρως σέξι video clip του για το τραγούδι «Paradise», τελικά ο Κώστας Μαρτάκης και η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισαν να… γυρίσουν ακόμα μια σκηνή και φιλήθηκαν στο στόμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 34χρονη παρουσιάστρια του Star έκανε τα παράπονά της στον 29χρονο τραγουδιστή ότι δεν σκέφτηκε να την καλέσει να συμμετάσχει και εκείνη στο νέο του κλιπ, όπως έκανε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Σύλβια Δεληκούρα και τη Demy.

Τότε, ο Κώστας Μαρτάκης της εξήγησε πως, αν ήθελε να συμμετάσχει στο κλιπ, έπρεπε να αναλογιστεί πως θα έπρεπε να τον φιλήσει στο στόμα, ακολουθώντας τα βήματα της Ντορέττας με την Ελεονώρα να δηλώνει on air ότι δε διστάζει να τον φιλήσει στο στόμα.

Και ενώ η ίδια αρχικά έβαλε τα δύο δάχτυλά της ανάμεσα στα χείλη τους, ο Κώστας Μαρτάκης αμέσως μετά το πρώτο φιλί, την τράβηξε και τη φίλησε κανονικά, αφήνοντας έκπληκτη την οικοδέσποινα της εκπομπής!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook