Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία του Κισσαμικού, για την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής.
Στην \”πρώτη\” ήταν αρκετά από τα νέα αποκτήματα, με τους Ν\’ Γκουέμ, Κιν και Ψυχουντάκη να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος με τους συνεργάτες του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργο Τουλουπάκη δούλεψαν με 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί παίκτες που ήταν για δοκιμή αλλά και παιδιά από την ομάδα Παίδων του Κισσαμικού.
Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για την πρώτη προπόνηση:
\”Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία του Κισσαμικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί υπό δοκιμή αλλά και παίκτες από την ομάδα Παίδων του Κισσαμικού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στην προετοιμασία και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα Ngwem, Kean και Ψυχουντάκης.\”

Για φωτογραφίες από την \”πρώτη\” πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook