Όταν περισσεύει η ασέβεια προς τη φύση τότε κάποιοι δημιουργούν (κατασκευάζουν) καρπούζια σε σχήμα κύβου κι όταν η περισσεύει η ανοησία, τότε κάποιοι άλλοι τα αγοράζουν και μάλιστα προς 550 περίπου ευρώ το καθένα!

Η απολύτως απαράδεκτη επιστημονικά αυτή ιστορία ξεκίνησε προ αρκετών ετών από τους «πολυμήχανους» Ιαπωνέζους που προφανώς έχουν πρόβλημα με οποιοδήποτε προϊόν της φύσης δεν υπόκειται στους νόμους των ντόπιου …design.

Η δημιουργία των συγκεκριμένων τερατουργημάτων, αφού πέρασε από το στάδιο του πειραματισμού, προχώρησε στη μαζική παραγωγή, και τα συγκεκριμένα «καρπούζια» έχουν αρχίσει να πωλούνται στις ανά τον κόσμο αγορές…

\"\"

Μια απ\’ αυτές και η αγορά της Μόσχας στην οποία …μοσχοπουλιούνται, σε τιμή που ξεπερνά τις 300 φορές εκείνης ενός φυσιολογικού καρπουζιού, με την αγορά του να μοιάζει με …επένδυση.

Ενδεικτικό μάλιστα του σημείου της ανοησίας που μπορεί να κατακτήσει ένας καταναλωτής μέσω του μάρκετινγκ, είναι πως πολλοί ιαπωνέζοι το αγοράζουν ως δώρο!

Είναι από τις στιγμές που ίσως θα πρέπει εμείς οι Έλληνες να νιώθουμε περήφανοι για το πόσο «πίσω» είμαστε σε κάτι τέτοια θέματα…

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook