Την προφυλάκιση και των δύο κατηγορουμένων, τόσο του 35χρονου Πατρινού όσο και της 45χρονης πρώην συντρόφου του για τις δολοφονίες των δύο ηλικιωμένων γυναικών της Ρεγγίνας Παπανδρέου και της Κωνσταντίνας Κουλούρη, αποφάσισαν η Ανακρίτρια και η Εισαγγελέας, μετά την απολογία τους σήμερα.

Οι ισχυρισμοί του άνδρα πως η 45χρονη δεν ευθύνεται καθόλου για τις δύο δολοφονίες παρά μόνο για τις κλοπές, τελικά φαίνεται πως δεν "έπεισαν" τις δικαστικές Αρχές και έτσι αποφασίστηκε να προφυλακιστούν, η γυναίκα στις φυλακές Κορυδαλλού και ο άνδρας στις φυλακές Πατρών.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA βρίσκεται πλέον η 45χρονη γυναίκα, καθώς ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού και θα σταλεί προς ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και έτσι να συγκριθεί με υλικό που έχει εντοπιστεί στα δύο σπίτια των ηλικιωμένων θυμάτων.

Όπως τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισής της γυναίκας Χρήστος Τσόλκας, από εκεί είναι πιθανόν να φανούν νέα στοιχεία, και έτσι η πελάτισσά του να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τις Δικαστικές Αρχές.

patrastimes.gr