Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει επίκαιρο, επιστημονικό και πάνω απ όλα πρακτικό σεμινάριο και workshop που απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Επαγγελματίες, Πωλητές. Το σεμινάριο υποστηρίζεται από εκπαιδευτικά βίντεο σύντομης διάρκειας αλλά απόλυτα διαφωτιστικά και χρήσιμο για κάθε επαγγελματία.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, 18:00 μ. μ – 21:00 μ. μ. στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και το κόστος συμμετοχής είναι 25 €.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ποιος είναι ο σκοπός της δικής σας επιχείρησης σήμερα εν μέσω της κρίσης; Πώς καταμετράτε την επιχειρηματική σας επιτυχία; Ποια είναι η Νο1 προϋπόθεση για επιχειρηματικό πλουτισμό σε περίοδο ύφεσης; Πού χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας ως επιχειρηματίας / επαγγελματίας; Ποια είναι η λέξη – «κλειδί» για την επιχειρηματική κερδοφορία σήμερα; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα ή μια κρίση; Ποια είναι η Νο1 στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε; Ποια είναι η σπουδαιότερη δραστηριότητα στην οποία χρειάζεται να αφιερώσετε το χρόνο σας; Τι πρέπει να προσέχετε περισσότερο; Πώς μπορεί να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης;

Δεν είναι εποχές γκρίνιας αλλά εποχές δράσης!

Αντί να χαλαρώνουμε και να περιμένουμε τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους προς το καλύτερο, τώρα είναι η ώρα, να "σηκώσουμε τα μανίκια" και να διευρύνουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, και αντιδρούμε ώστε να αρχίσουμε να μαθαίνουμε και να εφαρμόζουμε νέες δεξιότητες που θα μας οδηγήσουν σε μια αξιοπρεπή και κερδοφόρο κοινωνική και επαγγελματική επιβίωση, σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να μας θυμίζουν πόσο καταδικασμένοι είμαστε!

Εισηγητής:
Άκης Αγγελάκης, εκδότης, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων. Διοργανώνει σεμινάρια και ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος Πανεπιστημιακών τίτλων στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, διοίκηση επιχειρήσεων, δημιουργία, εποπτεία και υλοποίηση εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών προγραμμάτων μάνατζμεντ. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής, κάτοχος πτυχίων των LFST, Nottingham Polytechnic, University of Wales & Southampton University.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ