Να κάνει αγωγή στην Apple αποφάσισε ένας 36χρονος δικηγόρος, κατηγορώντας την ότι κατέστρεψε το γάμο του!

Αιτία ήταν ένα μικρό ορθογραφικό λάθος κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης μιας λέξης στο Safari, η οποία -όπως ισχυρίζεται- τον ανάγκασε να εθιστεί στο πορνό.

Ο λόγος για τον Chris Sevier, ο οποίος, μέσω μιας 36σελιδης αγωγής προς το ανώτατο δικαστήριο του Τενεσί, υποστηρίζει ότι εθίστηκε στο πορνό, επειδή ο διάσημος web browser της εταιρείας δεν έχει εγκαταστήσει κάποιο φίλτρο για την αποφυγή ιστοσελίδων με πορνό.

Ο 36χρονος λοιπόν εθίστηκε στο σεξ, όταν αντί για facebook κατά λάθος έγραψε f*** book, με αποτέλεσμα να δει στην οθόνη του πορνογραφικό υλικό.

"Ο ενάγων είναι θύμα των προϊόντων της Apple. Πωλήθηκε σε αυτόν προϊόν της εταιρίας χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που προκαλεί η πορνογραφία" αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή, που κατέθεσε.

"Κατά τη χρήση του Safari, ο ενάγων έκανε ένα ορθογραφικό λάθος και αντί για " facebook.com "' έγραψε f *** book.com. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει μια σειρά από ιστοσελίδες οι οποίες περιείχαν πορνογραφικές εικόνες".

Ο 36χρονος δικηγόρος ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στις ειδικές δυνάμεις τονίζει ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποτυχία του γάμου του καθώς ο εθισμός του με την πορνογραφία τον ανάγκασε να βλέπει ερωτικές ταινίες με γυναίκες πιο ελκυστικές από τη σύζυγό του.news247.gr