Να κάνει αγωγή στην Apple αποφάσισε ένας 36χρονος δικηγόρος, κατηγορώντας την ότι κατέστρεψε το γάμο του!

Αιτία ήταν ένα μικρό ορθογραφικό λάθος κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης μιας λέξης στο Safari, η οποία -όπως ισχυρίζεται- τον ανάγκασε να εθιστεί στο πορνό.

Ο λόγος για τον Chris Sevier, ο οποίος, μέσω μιας 36σελιδης αγωγής προς το ανώτατο δικαστήριο του Τενεσί, υποστηρίζει ότι εθίστηκε στο πορνό, επειδή ο διάσημος web browser της εταιρείας δεν έχει εγκαταστήσει κάποιο φίλτρο για την αποφυγή ιστοσελίδων με πορνό.

Ο 36χρονος λοιπόν εθίστηκε στο σεξ, όταν αντί για facebook κατά λάθος έγραψε f*** book, με αποτέλεσμα να δει στην οθόνη του πορνογραφικό υλικό.

\”Ο ενάγων είναι θύμα των προϊόντων της Apple. Πωλήθηκε σε αυτόν προϊόν της εταιρίας χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που προκαλεί η πορνογραφία\” αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή, που κατέθεσε.

\”Κατά τη χρήση του Safari, ο ενάγων έκανε ένα ορθογραφικό λάθος και αντί για \” facebook.com \”\’ έγραψε f *** book.com. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει μια σειρά από ιστοσελίδες οι οποίες περιείχαν πορνογραφικές εικόνες\”.

Ο 36χρονος δικηγόρος ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στις ειδικές δυνάμεις τονίζει ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποτυχία του γάμου του καθώς ο εθισμός του με την πορνογραφία τον ανάγκασε να βλέπει ερωτικές ταινίες με γυναίκες πιο ελκυστικές από τη σύζυγό του.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook